20 december 2023

Lamb Weston, een vooraanstaand bedrijf in de voedingsindustrie dat gespecialiseerd is in aardappelproducten werkt al enige tijd samen met Job Personeelsmakelaar. Job detacheert diverse Operators bij Lamb Weston. We gingen in gesprek met Bram Maas, Productiemanager van Lamb Weston, over de unieke werkomgeving bij Lamb Weston en over hoe het bedrijf zich inzet voor de ontwikkeling van haar medewerkers.

Een van de sleutelfiguren binnen Lamb Weston is de gepassioneerde Productiemanager Bram Maas, die nu anderhalf jaar deel uitmaakt van het bedrijf. Hij heeft een rijke achtergrond en heeft ervaring in verschillende sectoren, waaronder luchtvaart, elektronica, logistiek en voedselproductie. Zijn diversiteit aan expertise maakt hem tot een waardevolle aanwinst voor het team bij Lamb Weston met een duidelijke missie. "De essentie van ons doel is om goed opgeleid personeel aan te trekken en hen te stimuleren om slimmer te werken, waardoor we met dezelfde mensen meer mogelijkheden kunnen creëren," zegt de Productiemanager enthousiast. 

Hoe goed is jouw kennis over de proces- en onderhoudstechniek? Test nu jouw technische kennis

Unieke voordelen voor werknemers
Lamb Weston heeft een uitstekende reputatie als werkgever en biedt talloze unieke voordelen aan haar werknemers. Een van de onderscheidende aspecten van het werken bij Lamb Weston is dat het bedrijf alles nog in het Nederlands doet, wat voor sommige medewerkers een belangrijke factor kan zijn in hun beslissing om voor Lamb Weston te kiezen. Bovendien zijn er uitgebreide opleidingsmogelijkheden en doorgroeipaden beschikbaar voor het personeel. "Ik ben er een groot voorstander van om werknemers te stimuleren en hen te helpen hun ambities waar te maken. We hebben drie niveaus binnen ons bedrijf: Operator, Lead Operator en Line Supervisor. Iedereen die bij ons begint, krijgt de kans om door te groeien naar een hoger niveau, afhankelijk van hun inzet en ambities," legt Bram uit.

Toewijding aan persoonlijke groei
Lamb Weston gelooft sterk in het belang van persoonlijke groei en ontwikkeling, en daarom moedigt het bedrijf haar medewerkers aan om openlijk te communiceren over hun carrièredoelen. Een Learning and Educational specialist binnen het bedrijf speelt een actieve rol in het begeleiden en ondersteunen van medewerkers bij hun leertrajecten. "We willen een cultuur creëren waarin werknemers zich gestimuleerd voelen om hun ambities te uiten en waarin ze worden aangemoedigd om te groeien en zich te ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk vlak," voegt de Bram toe. . 

Benieuwd hoe Nikoletta haar vaste baan als procesoperator gevonden heeft? Lees haar verhaal

Innovatie en kwaliteit
Lamb Weston is trots op haar gevarieerde scala aan producten, waarbij ze de hoogste kwaliteit en innovatie nastreeft. Van basisproductieprocessen tot geavanceerde technologieën op het gebied van aardappelproducten, Lamb Weston heeft het allemaal. "Dit bedrijf is een perfect voorbeeld van hoe we werknemers laten groeien vanuit een basisniveau naar een hoogtechnologisch niveau, vergelijkbaar met onze geavanceerde productieprocessen," aldus de Bram. Een carrière vol mogelijkheden Kortom, Lamb Weston biedt een unieke werkomgeving voor mensen die zich willen ontwikkelen en willen groeien in een dynamische en uitdagende industrie. Met haar sterke focus op opleiding en doorgroeimogelijkheden, samen met de diverse productieprocessen, zorgt Lamb Weston ervoor dat haar werknemers een lonende carrière kunnen opbouwen en hun ambities kunnen waarmaken. 

Verken jouw carrièremogelijkheden
JOB Personeelsmakelaar is al jaren partner van Lamb Weston bij het versterken van hun vaste kern. We nodigen je graag uit om contact op te nemen en de mogelijkheden voor een loopbaan bij Lamb Weston te verkennen. Laten we afspreken!